Nautitko toisten auttamisesta ja organisaation arjen sujuvuuden varmistamisesta? Pidätkö luontevasti useita lankoja käsissäsi yhtäaikaisesti?

HALLINNON ASSISTENTTI 

Etsimme hallinnon assistenttia Chempolikselle vanheimpainvapaasijaisuuteen. Tehtävässä on todennäköinen mahdollisuus jatkosopimukseen sijaisuuden jälkeen.

Toimit kasvuyhtiömme tukena monipuolisissa yleishallinnollisissa tehtävissä. Tuet johtomme toimintaa kokonaisvaltaisesti sekä varmistat toimistomme operatiivisten tehtävien sujuvuuden. Työhösi kuuluu erilaisten materiaalien ja raportoinnin tuottamista, asiakirjahallintaa, matkavarauksia, vakuutusasioita sekä hankinnoissa avustamista. Vastaat sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästämme. Hoidat henkilöstöhallinnon tehtäviä ja edistät omalta osaltasi työyhteisömme viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Taloushallinnon ja järjestelmäkehityksen avustavat tehtävät kuuluvat myös toimenkuvaasi. Toimit yhteyshenkilönä ulkoisille palveluntuottajille (esim. IT, työterveyshuolto). Koordinoit kokousjärjestelyitämme sekä asiakastilaisuuksiamme.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta, joustavuutta, palveluhenkistä työotetta ja vastuunottokykyä. Soveltuva koulutuksesi ja aikaisempi kokemuksesi monipuolisista assistenttitehtävistä edesauttaa työssä menestymistäsi, mutta ennen kaikkea etsimme organisaatioomme sitä oikeaa henkilöä. Toivomme, että olet luontainen tiimipelaaja ja positiivinen organisoija, jolla on kyky hallita useita asioita yhtäaikaisesti kokonaisuutta unohtamatta. Viihdyt muuttuvassa ja hektisessä kasvuyhtiön toimintaympäristössä. Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä teknologiayhtiössä, jossa pääset luomaan ja oppimaan uutta sekä rakentamaan kanssamme ympäristöystävällisempää tulevaisuutta huippuasiantuntijoiden joukossa!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian viimeistään 14.4.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796.

 

Chempolis Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayhtiö, jonka biojalostusteknologiat tarjoavat johtavia ratkaisuja jalostaa biomassoja korkealaatuisiksi kehittyneiksi biopolttoaineiksi, biokemikaaleiksi ja kuitutuotteiksi. Yhtiön päätuotteet ovat formico® biojalostusteknologiat, joilla on voimakkaasti kasvava globaali kysyntä. Yhtiön suurimmat omistajat ovat Fortum ja Taaleri. Lisätietoja yrityksestä löydät www.chempolis.com