Kiinnostaako olla uuden sukupolven biojalostamon ohjauspuikoissa? Onko yksitoikkoiset, samaa toistavat työpäivät alkaneet jo tympiä. Kaipaatko jotain erilaista työympäristöä? Haluatko kokea jotain uutta?

 

Biojalostamon Operaattori

 

Etsimme biojalostamolle uusia operaattoreita tukemaan kasvavia koeajotarpeitamme. Tarjolla on pelipaikkoja tulevaisuuden kokoonpanossa.

Pelikenttäsi on biojalostamomme Oulun Sanginsuussa. Kotipesäsi tulee olemaan ohjaamo, josta operoimme ja valvomme laitoksemme tuotantoprosesseja. Ulkovuorossa pääset liikkumaan ja toimimaan kentällä prosessien parissa, yhdessä muun tuotantohenkilöstömme sekä tutkimus-, laboratorio- ja kunnossapitoammattilaisten kanssa. Sisävuorossa olet oleellinen osa kehitys- ja asiakaskoeajojemme menestyksellistä suoritusta. Voit lyödä vaikka kunnarin ajolähtötilanteesta, jos hyvin käy.

Kokeneena henkilönä tuot omat pelikuviosi tukemaan yhteistä pelikirjaamme. Arvostamme osaamistasi tuotantotoiminnasta, on se sitten kemian, metsäteollisuuden tai muun vastaavan teollisuuden tai tuotantotoiminnan parista. Arvostamme myös aiempaa kokemusta tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä ymmärrystä laboratoriotoiminnoista. Emme kuitenkaan tuijota vain ja ainoastaan ansioluetteloita – etsimme hyviä tyyppejä, joilla asenne ja osaaminen on kohdillaan. Haemme myös urallaan alkuvaiheessa olevia henkilöitä oppimaan ja kasvamaan mukavaan ja kirjavaan joukkoomme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä teknologiayhtiössä, jossa pääset luomaan ja oppimaan uutta sekä rakentamaan kanssamme ympäristöystävällisempää tulevaisuutta huippuasiantuntijoiden joukossa! Päiväsi tulevat olemaan mielenkiintoisia, joskus jopa hektisiä. Meillä ei ole koskaan tylsää hetkeä!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.05.2020 mennessä sekä Matille, että meidän henkilöstöpäälliköllemme Merville osoitteisiin matti.korhonen@chempolis.com ja mervi.lainto@chempolis.com. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa totta kai Matti itse, 050 511 7290, sekä Mervi, 040 513 3048.

Matti on meidän biojalostamomme operaattori. Matin valtakuntaa on tuotantolaitoksemme Oulun Sanginsuussa, jossa hän on työskennellyt jo noin 10 vuotta. Ja, Matti pelaa myös pesistä Kempeleen Kirissä. Siksi maila.

 

 


 

Chempolis Oy on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayhtiö, jonka biojalostusteknologiat tarjoavat johtavia ratkaisuja jalostaa biomassoja korkealaatuisiksi kehittyneiksi biopolttoaineiksi, biokemikaaleiksi ja kuitutuotteiksi. Yhtiön päätuotteet ovat formico® biojalostusteknologiat, joilla on voimakkaasti kasvava globaali kysyntä. Yhtiön suurimmat omistajat ovat Fortum ja Taaleri. Lisätietoja yrityksestä löydät www.chempolis.com